Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Namm! Dette er verdens beste boller, nå lager jeg bare disse når jeg baker:) vanligvis lager jeg de og spiser de same dag, og fryser resten. Men nå har jeg laget kanelboller av deigen og skal ta med på avslutning i barnehagen, og lurer på om de er gode også i morgen ? Eller bør jeg fryse dem og tine de i ovnen i barnehagen før de legges ut for salg til inntekt for et godt formål ?;)