 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei.
Nå har jeg fått laget disse Verdens Beste Boller og jeg har brukt laktosefri smør og laktosefri lettmelk. Bollene ble lette og luftige. Så til dere som har laktoseintoleranse, dere kan også lage disse bollene. Jeg brukte fersk gjær som jeg hadde i fryseren, Jeg tynte den i rom temperatur overnatten og brukte den når den var tynt dagen etter og bollene hevet godt i et lunt sted, f.eks i en varm stekeovn. Bollene er gode, men om de er verdens beste er jeg usikker på.