
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei igjen.
Jeg glemte å nevne at jeg bare laget 1/4 av oppskriften. Dette gav meg ca. 11 boller hvor hver deig veide ca. 69g. Istedenfor å bruke ca. 25 g gjær så brukte jeg bare 13g gjær i ca. 375g hvetemel. Dette fordi jeg ikke ville ha mye gjærlukt i bollene, men de hevet absolutt veldig bra. Dette tror jeg fordi jeg hevet bollene i en varm stekeovn som jeg hadde skrudd litt på 50 C og raskt skrudd av igjen for å ikke drepe gjæren pga for varm ovn, siden gjæren vil dø ved temperatur høyere enn 37C.