 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei igjen.
Jeg glemte å nevne at jeg bare laget 1/4 av oppskriften. Dette gav meg ca. 11 boller hvor hver deig veide ca. 69g. Istedenfor å bruke ca. 25 g gjær så brukte jeg bare 13g gjær i ca. 375g hvetemel. Dette fordi jeg ikke ville ha mye gjærlukt i bollene, men de hevet absolutt veldig bra. Dette tror jeg fordi jeg hevet bollene i en varm stekeovn som jeg hadde skrudd litt på 50 C og raskt skrudd av igjen for å ikke drepe gjæren pga for varm ovn, siden gjæren vil dø ved temperatur høyere enn 37C.