 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei
Jeg følger oppskriften på bollene hver gang og får virkelig verdens beste! Jeg sørger for at de blir eltet lenge og vel - i alle fall 20 min i kjøkkenmaskinen. Det jeg bare lurer på er: Hvorfor kokes melk, smør og melis først? Mange andre gjærbakstoppskrifter sier at væsken skal varmes opp til 37 grader. Jeg er bare nysgjerrig - har ikke tenk og endre på måten jeg gjør dette på. :-)
Hilsen Inger