 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har bakt disse i flere år og de har alltid blitt vellykket. Jeg har alltid fulgt oppskriften, men redusert litt på gjærmengden og tilsatt 300 g melis istedenfor 250 g, pluss tilsatt 1,5 ts kardemomme og 1,5 ts salt. Jeg har alltid brukt tørrgjær og har fått kjempe luftige gode boller til tross for halvering av gjærmengde. Men....jeg har alltid forhevet og etterhevet deigen. I dag hadde jeg dårlig tid og bakte de rett på brettet uten å forheve deigen. Jeg etterhevet i 1 time som det står. Opplevde et helt annet resultat. Det ble kompakte harde boller. Så jeg anbefaler å forheve