
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Har bakt disse i flere år og de har alltid blitt vellykket. Jeg har alltid fulgt oppskriften, men redusert litt på gjærmengden og tilsatt 300 g melis istedenfor 250 g, pluss tilsatt 1,5 ts kardemomme og 1,5 ts salt. Jeg har alltid brukt tørrgjær og har fått kjempe luftige gode boller til tross for halvering av gjærmengde. Men....jeg har alltid forhevet og etterhevet deigen. I dag hadde jeg dårlig tid og bakte de rett på brettet uten å forheve deigen. Jeg etterhevet i 1 time som det står. Opplevde et helt annet resultat. Det ble kompakte harde boller. Så jeg anbefaler å forheve