Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Ja, 250 grader er veldig varmt og det du beskriver kan da skje. Anbefaler deg å ikke gi opp oppskriften, men prøve på nytt. Til din ovn ville jeg da redusert varmen til 230 grader og stekt i 10 min (men dekk over bollene med et stykke bakepapir eller aluminiumsfolie de siste minuttene hvis du synes at bollene blir for brune også da).