 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Takk for flott oppskrift! Eg har gjort nokre tilpassingar som Har vorte veldig bra! Eg brukar tørrgjær- blandar alle dei tørre ingrediensane+ 1 pk anis ( ikkje 2 ss). Tilsett lunka melk og eit egg. Piskar med kjøkkenmaskin- tilsetter smør i terningar og eltar det godt inn. Må tilsette litt meir mjøl enn det som står i oppskrifta- til deiga slepp. Hevar i ca 1 t. Bakar ut kringlene, etterhevar i ovn på 60 grader ( skrur av når eg set dei inn i ovnen). Penslar ikkje, og pyntar ikkje med anisfrø. Kringlene blir luftige og heilt fantastiske!