 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bladkransen ble bra den, men jeg har to bemerkninger. Må bruke mer mel enn oppgitt, 650-700 g for at deigen ikke skal være klissete. Hvis man kjevler ut deigen til 30 x 30 cm og ruller den til en rull, så blir den ganske tykk og altså 30 cm lang. Hvis man skal forme den til en ring, så blir midlere diameter (30 / 3,14) cm = 9.5 cm. Dvs. at det er umulig å forme rullen til en ring. Jeg kjevlet deigen til ca. 30 x 50 cm for å få til en krans, men kunne kanskje heller ha laget to kranser av deigen.