 
									  
				
				
			Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei.
Min venninne og jeg har bakt julekaker sammen i mange år, og i går stod karamellkaker for tur. Vi har brukt samme oppskrift i alle år, men like lenge hatt vi hatt problemer med at deigen «flaker» seg når vi begynner å rulle pølser. Vi bestemte oss derfor å prøve en ny oppskrift i år, og valget falt på din. Deigen ble laget dagen før utbaking. Oppskriften ble fulgt til punkt og prikke, men også denne «flaker» seg. Hva er årsaken til dette? Gjør vi noe feil?