 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Prøvde ut dobbel oppskrift med denne kaken. I høyeste grad suksessfull! Rømmen kunne helt fint erstattes med både yoghurt, creme freche og kefir (vi var litt tomme for alt av dette, så alt sammen pluss rømme gikk med), og litt av smøret måtte erstattes med olje. Glasuren, derimot, ble best med ordentlig vare, men slett ikke ille med olje heller. Da kunne glasuren røres sammen på fem minutter, når jeg ikke måtte vente på at smøret smeltet. Veldig praktisk når kaken ble ferdig ti-femten minutter etter middag :P Fant ut at store muffins ble ferdige på 20 min, medium store trengte 15 og de små gikk på 10. Dermed ble det muffins i alle størrelser, kveldskake her hjemme og en herlig sjokoladekake til min brors bryllup om to dager. :)