Add new comment

Prøvde ut dobbel oppskrift med denne kaken. I høyeste grad suksessfull! Rømmen kunne helt fint erstattes med både yoghurt, creme freche og kefir (vi var litt tomme for alt av dette, så alt sammen pluss rømme gikk med), og litt av smøret måtte erstattes med olje. Glasuren, derimot, ble best med ordentlig vare, men slett ikke ille med olje heller. Da kunne glasuren røres sammen på fem minutter, når jeg ikke måtte vente på at smøret smeltet. Veldig praktisk når kaken ble ferdig ti-femten minutter etter middag :P Fant ut at store muffins ble ferdige på 20 min, medium store trengte 15 og de små gikk på 10. Dermed ble det muffins i alle størrelser, kveldskake her hjemme og en herlig sjokoladekake til min brors bryllup om to dager. :)

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.