Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Så skulle jeg altså lage disse konfektene. Jeg dro til Spar. De hadde ikke sprøyteklar kransekakemasse, og heller ikke cocktailbær. Da ble det hermetisk stenfrie kirsebær i stedet og grønn kransekakemasse som jeg først blandet med en eggehvite. Den ble for hard. Tok den ut av sprøyteposen igjen og blandet i enda en eggehvite. Dette var utrolig klissete. Så gikk det på et vis å sprøyte ut et par tre ringer, men så sprakk sprøyteposen, og min tålmodighet også.................................................!!!
Det så ut som om bikkja hadde driti ned kjøkkenet etterpå! :)