 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Begge deler går bra, Jorunn, men det er riktig at deigen blir fastere og gir mer kompakte kaker om du bruker mandelkvern, så det kan være et tryggere valg. Når det gjelder kaker som flyter ut, er det alltid lurt å steke en prøvekake først, uavhengig av om du maler i kvern eller food processor. Dette fordi eggehvitestørrelsen kan variere litt. Flyter prøvekaken for mye ut, er det bare å tipasse deigen ved å tilsette litt ekstra malte mandler så deigen blir fastere. Så med andre ord alltid lurt å ha litt ekstra mandler på lur hjemme.