 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Delfiafett egner seg bra siden sjokoladen da blir mer flytende når den er smeltet, men delfiafett blir nokså hardt når det er kaldt. Dermed blir sjokoladetrekket fast når kakene er kalde. Det oppnår du ikke på samme måte om du smelter sjokoladen med fløte. Smør går til nød også, men glasuren blir mykere enn om du bruker delfiafett. Du kan også bruke ferdigkjøpt overtrekkssjokolade (se blant annet hos www.cacas.no) eller Smelt sjokolade som fås kjøpt i butikkene nå (fra Freia).