
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Delfiafett egner seg bra siden sjokoladen da blir mer flytende når den er smeltet, men delfiafett blir nokså hardt når det er kaldt. Dermed blir sjokoladetrekket fast når kakene er kalde. Det oppnår du ikke på samme måte om du smelter sjokoladen med fløte. Smør går til nød også, men glasuren blir mykere enn om du bruker delfiafett. Du kan også bruke ferdigkjøpt overtrekkssjokolade (se blant annet hos www.cacas.no) eller Smelt sjokolade som fås kjøpt i butikkene nå (fra Freia).