 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg brukte plastikkhansker når jeg skulle lage mandeldeigen. Da slipper man at deigen klistrer seg fast til fingrene og man kan forme de slik man vil. Prøvde å lage topper på det ene brettet, men disse ble litt tørre og litt hardstekt på toppen siden det blir så lite deig der. Lagde neste brett runde og flate, og disse ble perfekt. Lagde bare en topp med sjokoladekremen etterpå.
Når det gjelder oppbevaring, så lurer jeg på om du har noe tips til type bokser. De tar jo veldig stor plass når ikke de kan stables oppå hverandre. Er store, flate bokser best? Eller kan de settes oppå hverandre med matpapir mellom hvis de fryses?