
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg brukte plastikkhansker når jeg skulle lage mandeldeigen. Da slipper man at deigen klistrer seg fast til fingrene og man kan forme de slik man vil. Prøvde å lage topper på det ene brettet, men disse ble litt tørre og litt hardstekt på toppen siden det blir så lite deig der. Lagde neste brett runde og flate, og disse ble perfekt. Lagde bare en topp med sjokoladekremen etterpå.
Når det gjelder oppbevaring, så lurer jeg på om du har noe tips til type bokser. De tar jo veldig stor plass når ikke de kan stables oppå hverandre. Er store, flate bokser best? Eller kan de settes oppå hverandre med matpapir mellom hvis de fryses?