 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hver gang jeg lager disse (og jeg har laget dem to ganger siden desember. Fantastisk gode) så blir smørkremen kornete/"knudrete" i konsistensen når jeg har i vannet. Finnes det noen måte å unngå dette på? Smaken blir den samme, men det ser ikke så fint ut, selv under glasuren.
Jeg har prøvd å bruke både håndmikser og en gaffel til å blande sammen smørkremen, men den blir alltid ujevn og kornete. Tips? Bør jeg piske smøren godt først? Sikte melisen?