
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Takk for fin oppskrift! Jeg blandet mandler og hasselnøtter fifty-fifty, har ikke fått smakt enda men satser på at det blir bra :)
Måtte nesten doble mengden krem for å få nok til å dekke kaken skikkelig - bare som et tips hvis du er ekstra glad i den gule, gode kremen :) 12 plommer (de jeg hadde var ikke av de største), ca. 400 g sukker, en boks kremfløte og 300-350 g smør.
Resten av eggehvitene skal brukes til mer nøttemarengs senere! De holder seg i en uke i glass med lokk i kjøleskap.