 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ikke rart man ikke få denne kaken til å heve. Rører du natron ut i eddik, frigjøres mesteparten av CO2'en med én gang, altså mens du rører den ut. Natron er forskjellig fra bakepulver i at den først starter å virke når den kommer i kontakt med noe surt.
I denne oppskriften er surmelk og eddik som står for det sure, men først så freser man ut mesteparten av CO2'en (altså hevinngen) utenfor deigen, så skal det kjøres med stavmikser i 3 minutter. Det sier seg selv at dette blir elendig heving.
Jeg hadde justert oppskriften ved å vente med natron til helt til slutt. Altså etter man har blandet inn konditorfargen, så drysser man på natron jevnt over røra og kjøre 15 sekunder med mikser før man fordeler i former. Da forsvinner ikke hevegassen bare ut i tomme luften men inn i kaken.