
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Ikke rart man ikke få denne kaken til å heve. Rører du natron ut i eddik, frigjøres mesteparten av CO2'en med én gang, altså mens du rører den ut. Natron er forskjellig fra bakepulver i at den først starter å virke når den kommer i kontakt med noe surt.
I denne oppskriften er surmelk og eddik som står for det sure, men først så freser man ut mesteparten av CO2'en (altså hevinngen) utenfor deigen, så skal det kjøres med stavmikser i 3 minutter. Det sier seg selv at dette blir elendig heving.
Jeg hadde justert oppskriften ved å vente med natron til helt til slutt. Altså etter man har blandet inn konditorfargen, så drysser man på natron jevnt over røra og kjøre 15 sekunder med mikser før man fordeler i former. Da forsvinner ikke hevegassen bare ut i tomme luften men inn i kaken.