 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Takk for tilbakemelding, Kjersti! Det høres ut på meg som at deigen din ble for tynn i konsistensen. Derfor har kakene blitt flate og steketiden feil. Det er viktig at marengsen piskes helt helt tykk. Deretter skal resten bare vendes helt forsiktig inn i marengsen. Det siste er viktig, rører man for kraftig klapper marengsen sammen og deigen blir for tynn. Da flyter kakene utover, bli flate og tåler ikke steketiden. Sukkermengden er jo en smakssak. Reduksjon til 450 gram burde ikke være noe problem, men vær obs på at mindre sukker også gjør at marengsen ikke blir like stabil ved steking. Jeg anbefaler derfor at man følger oppskriften. God jul til deg også:)