
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Takk for tilbakemelding, Kjersti! Det høres ut på meg som at deigen din ble for tynn i konsistensen. Derfor har kakene blitt flate og steketiden feil. Det er viktig at marengsen piskes helt helt tykk. Deretter skal resten bare vendes helt forsiktig inn i marengsen. Det siste er viktig, rører man for kraftig klapper marengsen sammen og deigen blir for tynn. Da flyter kakene utover, bli flate og tåler ikke steketiden. Sukkermengden er jo en smakssak. Reduksjon til 450 gram burde ikke være noe problem, men vær obs på at mindre sukker også gjør at marengsen ikke blir like stabil ved steking. Jeg anbefaler derfor at man følger oppskriften. God jul til deg også:)