Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Etter et langt liv i Sandnes så på Kringlå et lite bakeri som var i Gjesdalveien Sandnes der hadde de Verdens beste Ambrosia brød, men de var mørke i deigen, derfor lurer jeg på om de byttet ut litt av sukkeret med MØRK SIRUP. ? ? Nå som gubben har blid pensjonist så liker jeg å bake å lage mat forsatt.
Dette blir første gang jeg prøver meg på Ambrosiabrød for slikt finnes ikke på Bømlo. Ja jeg tror faktisk dette kommer fra Sandnes dette brødet. Det er nok en Rogalands spesialist håndverk innen baking, så dette blir søndags kosen min i dag :-)