Add new comment

In reply to by Linn (not verified)

Ser det er lenge siden kommentarfeltet var aktivt, men vil allikevel si at jeg reagerer på gjærmengden her. 100 g gjær er voldsomt. Gjær er veldig hardt for magen, de fleste tåler det ikke, blir luft i massevis!!
Jeg har for mange år siden redusert gjærmengden betraktelig. Bruker f.eks. kun gjær så stort som en stor ert til 3 store grovbrød. Ikke nødvendig å øke mengden gjær selv om porsjonene økes. Det tar bare litt lengre tid før gjærprossessen/heving begynner, så blir det flott resultat!

Ellers gleder jeg meg til å prøve oppskriften! Baker mye, men har aldri laget ambrosiabrød.
Jeg kommer fra Stavanger, og har masse gode minner om nettopp det! Nam nam🥰

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.