Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Ser det er lenge siden kommentarfeltet var aktivt, men vil allikevel si at jeg reagerer på gjærmengden her. 100 g gjær er voldsomt. Gjær er veldig hardt for magen, de fleste tåler det ikke, blir luft i massevis!!
Jeg har for mange år siden redusert gjærmengden betraktelig. Bruker f.eks. kun gjær så stort som en stor ert til 3 store grovbrød. Ikke nødvendig å øke mengden gjær selv om porsjonene økes. Det tar bare litt lengre tid før gjærprossessen/heving begynner, så blir det flott resultat!
Ellers gleder jeg meg til å prøve oppskriften! Baker mye, men har aldri laget ambrosiabrød.
Jeg kommer fra Stavanger, og har masse gode minner om nettopp det! Nam nam🥰