
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Ser det er lenge siden kommentarfeltet var aktivt, men vil allikevel si at jeg reagerer på gjærmengden her. 100 g gjær er voldsomt. Gjær er veldig hardt for magen, de fleste tåler det ikke, blir luft i massevis!!
Jeg har for mange år siden redusert gjærmengden betraktelig. Bruker f.eks. kun gjær så stort som en stor ert til 3 store grovbrød. Ikke nødvendig å øke mengden gjær selv om porsjonene økes. Det tar bare litt lengre tid før gjærprossessen/heving begynner, så blir det flott resultat!
Ellers gleder jeg meg til å prøve oppskriften! Baker mye, men har aldri laget ambrosiabrød.
Jeg kommer fra Stavanger, og har masse gode minner om nettopp det! Nam nam🥰