
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
I går kveld satte jeg deigen og brukte havremelk i steden for vanlig melk, 200 g rosiner (bløtlagt i væsken) og 200 g aprikos som jeg hakket . Brukte 50 g gjær og satte deigen i kjøleskapet til i morges da jeg tok den ut og lot stå på benken 1 time for å bli rom-temperert før jeg trillet ut bollene - dette trengte den pga alt smøret som gjorde deigen for hard rett fra kjøleskapet. Trillet ut bollene og ga dem 30 min heving før steking.
Ble alldeles nydelig!