Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
I går kveld satte jeg deigen og brukte havremelk i steden for vanlig melk, 200 g rosiner (bløtlagt i væsken) og 200 g aprikos som jeg hakket . Brukte 50 g gjær og satte deigen i kjøleskapet til i morges da jeg tok den ut og lot stå på benken 1 time for å bli rom-temperert før jeg trillet ut bollene - dette trengte den pga alt smøret som gjorde deigen for hard rett fra kjøleskapet. Trillet ut bollene og ga dem 30 min heving før steking.
Ble alldeles nydelig!