Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei,
Da har jeg prøvd å lage denne kaken og før den er ferdig kan jeg allerede si at den ikke helt blir som den skal. For det første smeltet ikke sukkeret da jeg skulle smelte over vannbad. Jeg rørte før sukkeret var ferdig smeltet( smør og sjokolade var smeltet) så kanskje det hadde noe med det å gjøre. Da jeg blandet det inn i eggehviten ble det små hvite prikker og alt er en flytende masse. Ser ikke så veldig mousse aktig ut.
Sto ingenting om at det skulle være avkjølt før sammenrøring, og for de som ikke baker så mye er ikke ting selvsagt ( i tilfelle det skulle være avkjølt).
Alle små detaljer er viktige i en oppskrift når en ikke baker så mye.
Har du noen ide om hva jeg kan ha gjort galt?