
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei,
Da har jeg prøvd å lage denne kaken og før den er ferdig kan jeg allerede si at den ikke helt blir som den skal. For det første smeltet ikke sukkeret da jeg skulle smelte over vannbad. Jeg rørte før sukkeret var ferdig smeltet( smør og sjokolade var smeltet) så kanskje det hadde noe med det å gjøre. Da jeg blandet det inn i eggehviten ble det små hvite prikker og alt er en flytende masse. Ser ikke så veldig mousse aktig ut.
Sto ingenting om at det skulle være avkjølt før sammenrøring, og for de som ikke baker så mye er ikke ting selvsagt ( i tilfelle det skulle være avkjølt).
Alle små detaljer er viktige i en oppskrift når en ikke baker så mye.
Har du noen ide om hva jeg kan ha gjort galt?