Add new comment

Hei Anette, høres ut på meg som at du burde steke kaken litt lenger, ca 5 min.
Når kaken tas ut av ovnen, skal den klappe sammen litt og virke rå. Det er da viktig å la den bli HELT KALD før du har over resten av sjokolademoussen. Ikke ta kaken ut av formen, men hell så over resten av sjokolademoussen og sett så hele formen i kjøleskapet til dagen etter. Først da har kaken riktig konsistens (fast, men klebrig bunn akkurat som en mørk browniesbunn og med luftigere og mer kremete sjokolademousse over).

Test den en gang til, Anette, men gjør det et par dager før dåpen i tilfelle det ikke skulle gå bra denne gangen heller, så du har tid til å lage en annen kake til dåpen i nødsfall:-) Men husk altså at denne kakebunnen skal virke rå når du tar den ut av ovnen, men den blir fast etter en natt i kjøleskapet.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.