Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Anette, høres ut på meg som at du burde steke kaken litt lenger, ca 5 min.
Når kaken tas ut av ovnen, skal den klappe sammen litt og virke rå. Det er da viktig å la den bli HELT KALD før du har over resten av sjokolademoussen. Ikke ta kaken ut av formen, men hell så over resten av sjokolademoussen og sett så hele formen i kjøleskapet til dagen etter. Først da har kaken riktig konsistens (fast, men klebrig bunn akkurat som en mørk browniesbunn og med luftigere og mer kremete sjokolademousse over).
Test den en gang til, Anette, men gjør det et par dager før dåpen i tilfelle det ikke skulle gå bra denne gangen heller, så du har tid til å lage en annen kake til dåpen i nødsfall:-) Men husk altså at denne kakebunnen skal virke rå når du tar den ut av ovnen, men den blir fast etter en natt i kjøleskapet.