
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Anette, høres ut på meg som at du burde steke kaken litt lenger, ca 5 min.
Når kaken tas ut av ovnen, skal den klappe sammen litt og virke rå. Det er da viktig å la den bli HELT KALD før du har over resten av sjokolademoussen. Ikke ta kaken ut av formen, men hell så over resten av sjokolademoussen og sett så hele formen i kjøleskapet til dagen etter. Først da har kaken riktig konsistens (fast, men klebrig bunn akkurat som en mørk browniesbunn og med luftigere og mer kremete sjokolademousse over).
Test den en gang til, Anette, men gjør det et par dager før dåpen i tilfelle det ikke skulle gå bra denne gangen heller, så du har tid til å lage en annen kake til dåpen i nødsfall:-) Men husk altså at denne kakebunnen skal virke rå når du tar den ut av ovnen, men den blir fast etter en natt i kjøleskapet.