
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Her er det mye som kan gå feil. Ikke anbefalt for nybegynnere. Jeg fikk det ikke til. Håper med dette å spare andre for bortkasta tid, penger, matsvinn og dårlig humør.
Jeg hadde også et problem med at sukkeret ikke smeltet. Det kan være en ide å smelte sukkeret først med 3 ss vann, så smelte smør i sukkeret og til slutt sjokoladen.
Jeg var obs på at temperatur på sjokoladeblanding må være under 60 grader før man blander inn egg. Eggeplommer koagulerer på 65 grader, mens eggehvite koagulerer på 60. Jeg blandet først inn eggeplommer på 50 grader, og forsøkte å blande inn pisket eggehvite på 40 grader. Det gikk fint med eggeplommer, men pisket eggehvite lot seg ikke vende inn ordentlig. Muligens jeg ikke fikk pisket det skikkelig…