Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Her er det mye som kan gå feil. Ikke anbefalt for nybegynnere. Jeg fikk det ikke til. Håper med dette å spare andre for bortkasta tid, penger, matsvinn og dårlig humør.
Jeg hadde også et problem med at sukkeret ikke smeltet. Det kan være en ide å smelte sukkeret først med 3 ss vann, så smelte smør i sukkeret og til slutt sjokoladen.
Jeg var obs på at temperatur på sjokoladeblanding må være under 60 grader før man blander inn egg. Eggeplommer koagulerer på 65 grader, mens eggehvite koagulerer på 60. Jeg blandet først inn eggeplommer på 50 grader, og forsøkte å blande inn pisket eggehvite på 40 grader. Det gikk fint med eggeplommer, men pisket eggehvite lot seg ikke vende inn ordentlig. Muligens jeg ikke fikk pisket det skikkelig…