Add new comment

Her er det mye som kan gå feil. Ikke anbefalt for nybegynnere. Jeg fikk det ikke til. Håper med dette å spare andre for bortkasta tid, penger, matsvinn og dårlig humør.

Jeg hadde også et problem med at sukkeret ikke smeltet. Det kan være en ide å smelte sukkeret først med 3 ss vann, så smelte smør i sukkeret og til slutt sjokoladen.

Jeg var obs på at temperatur på sjokoladeblanding må være under 60 grader før man blander inn egg. Eggeplommer koagulerer på 65 grader, mens eggehvite koagulerer på 60. Jeg blandet først inn eggeplommer på 50 grader, og forsøkte å blande inn pisket eggehvite på 40 grader. Det gikk fint med eggeplommer, men pisket eggehvite lot seg ikke vende inn ordentlig. Muligens jeg ikke fikk pisket det skikkelig…

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.