
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Elisabeth, kaken må i alle fall stå i kjøleskapet over natten. Poenget er at sjokolademoussen oppå kaken (den ustekte delen) må stivne tilstrekkelig for at det skal gå å skjære pene kakestykker. Selve kaken (den stekte delen) trenger også å stå kaldt lenge for at den skal kunne skjæres uten å gå i stykker. Men hvis du lager kaken ikke for sent i morgen slik at den stekte kakebunnen først rekker å bli helt kald (du kan sette den en stund i fryseren, så går det fortere) og så har du over den ustekte sjokolademoussen og lar kaken stå i kjøleskapet over natten. Merk at kaken bør stå kjølig helst frem til servering (hvis du har tilgang til kjøleskap eller kjølerom på jobben din, hadde jeg benyttet meg av det). Håper du synes kaken blir vellykket :-)