 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei Elisabeth, kaken må i alle fall stå i kjøleskapet over natten. Poenget er at sjokolademoussen oppå kaken (den ustekte delen) må stivne tilstrekkelig for at det skal gå å skjære pene kakestykker. Selve kaken (den stekte delen) trenger også å stå kaldt lenge for at den skal kunne skjæres uten å gå i stykker. Men hvis du lager kaken ikke for sent i morgen slik at den stekte kakebunnen først rekker å bli helt kald (du kan sette den en stund i fryseren, så går det fortere) og så har du over den ustekte sjokolademoussen og lar kaken stå i kjøleskapet over natten. Merk at kaken bør stå kjølig helst frem til servering (hvis du har tilgang til kjøleskap eller kjølerom på jobben din, hadde jeg benyttet meg av det). Håper du synes kaken blir vellykket :-)