Add new comment

Hei Elisabeth, kaken må i alle fall stå i kjøleskapet over natten. Poenget er at sjokolademoussen oppå kaken (den ustekte delen) må stivne tilstrekkelig for at det skal gå å skjære pene kakestykker. Selve kaken (den stekte delen) trenger også å stå kaldt lenge for at den skal kunne skjæres uten å gå i stykker. Men hvis du lager kaken ikke for sent i morgen slik at den stekte kakebunnen først rekker å bli helt kald (du kan sette den en stund i fryseren, så går det fortere) og så har du over den ustekte sjokolademoussen og lar kaken stå i kjøleskapet over natten. Merk at kaken bør stå kjølig helst frem til servering (hvis du har tilgang til kjøleskap eller kjølerom på jobben din, hadde jeg benyttet meg av det). Håper du synes kaken blir vellykket :-)

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.