 
									  
				
				
			Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei, for en fantastisk kake, denne kommer jeg garanter lage igjen. Et tips til de som er redd kaken ikke setter seg. Jeg laget kaken i to omganger, først laget jeg moussen for bunnen og stekte den i 30 minutter (den var helt perfekt), så laget jeg moussen for fyllet, men her gjorde jeg en liten justering og blandet inn en espresso (40ml) og to plater gelatin for å være sikker på at den skulle stivne skikkelig.
Serveres med bringebærsorbet og portvin