
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei, for en fantastisk kake, denne kommer jeg garanter lage igjen. Et tips til de som er redd kaken ikke setter seg. Jeg laget kaken i to omganger, først laget jeg moussen for bunnen og stekte den i 30 minutter (den var helt perfekt), så laget jeg moussen for fyllet, men her gjorde jeg en liten justering og blandet inn en espresso (40ml) og to plater gelatin for å være sikker på at den skulle stivne skikkelig.
Serveres med bringebærsorbet og portvin