 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stekte kaka ved 185-190 grader i vel 1 time. Hadde 6 dl friske bjørnebær og masse frosne hageblåbær (sikkert minst 6-7 dl av det også). Reduserte til 13 dl sukker.
Kaka ble god, men litt søt selv med litt redusert summermengde og masse bær. Vil redusere sukkermengden mer neste gang (i alle fall om jeg ikke bruker mye surt, f.eks. rabarbra, i kaka).
Mange bra oppskrifter hos Det søte liv, men har erfart at det jevnt over brukers for mye sukker etter vår smak (går greit å redusere mengden).