 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei Kristin, oppskriften er riktig, men jeg har nå korrigert angivelse av steketiden som var feil og beskrevet kaken bedre, slik at folk er bedre forberedt på hvordan kake dette er. Sukkermengden er riktig. Dette skal bli en litt seig og søt kake, som matcher bra til litt syrlige bær. Det er riktig at eggedosisen blir nokså tung selv ved nokså lang pisking på grunn av sukkermengden. Det er også riktig at det ikke skal være bakepulver i kaken. Dette igjen fordi konsistensen på denne kaken skal være som beskrevet.