 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei, hyggelig å høre at du lyktes med kaken! :-) jeg har justert på steketiden når slik at flere kan lykkes. Dette er en kake som trenger lang steketid på lav varme for å blir gjennomstekt i midten.
Min erfaring er at det går greit med frosne bær hvis de ikke er for store. I denne oppskriften må jordbærene deles i mindre biter, så de kan ikke være frosne, men det bør gå greit at ripsene has frosne på kaken. Men helt enig med deg i at frosne bær avgir mer væske, så det beste er å bruke ferske bær.