 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg trenger noen gode råd!Jeg har gjort en tabbe som jeg ikke vet hvordan jeg kan vende til suksess, håper du kan hjelpe meg.
Jeg har I kveld bakt Kleine Stollen I noen praktfulle Mummiformer jeg fant på Rafens. Jeg trodde kakene var feridg stekt etter 35 min, smurte smør og drysset melis og puttet I frysen. Jeg lot im idlertid en være igjen til kveldskos, men akk, da oppdaget jeg at kaken ikke er ferdigstekt. Hva gjør jeg? De ligger I fryseren nå. Skal jeg ettersteke etter tining når jeg tar de opp? Hvordan går det da med melisen?
Takknemlig for svar.
Må bare få si at jeg tilfeldigvis oppdaget siden din først på onsdag denne uken, da jeg uventet kom I bakehumør, noe som er sjelden. Bakte Sarah Bernahrd på torsadg kveld og hadde med til kaffekos på jobben fredag. Gjett om det gjorde lykke? Så nå er siden din godt informert på jobben min, inkl. et meget godt omdømme av tipsene dine. De er til uvurdelig hjelp for oss uproffe.
Hilsen Brit Ida