
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg trenger noen gode råd!Jeg har gjort en tabbe som jeg ikke vet hvordan jeg kan vende til suksess, håper du kan hjelpe meg.
Jeg har I kveld bakt Kleine Stollen I noen praktfulle Mummiformer jeg fant på Rafens. Jeg trodde kakene var feridg stekt etter 35 min, smurte smør og drysset melis og puttet I frysen. Jeg lot im idlertid en være igjen til kveldskos, men akk, da oppdaget jeg at kaken ikke er ferdigstekt. Hva gjør jeg? De ligger I fryseren nå. Skal jeg ettersteke etter tining når jeg tar de opp? Hvordan går det da med melisen?
Takknemlig for svar.
Må bare få si at jeg tilfeldigvis oppdaget siden din først på onsdag denne uken, da jeg uventet kom I bakehumør, noe som er sjelden. Bakte Sarah Bernahrd på torsadg kveld og hadde med til kaffekos på jobben fredag. Gjett om det gjorde lykke? Så nå er siden din godt informert på jobben min, inkl. et meget godt omdømme av tipsene dine. De er til uvurdelig hjelp for oss uproffe.
Hilsen Brit Ida