Add new comment

Jeg trenger noen gode råd!Jeg har gjort en tabbe som jeg ikke vet hvordan jeg kan vende til suksess, håper du kan hjelpe meg.
Jeg har I kveld bakt Kleine Stollen I noen praktfulle Mummiformer jeg fant på Rafens. Jeg trodde kakene var feridg stekt etter 35 min, smurte smør og drysset melis og puttet I frysen. Jeg lot im idlertid en være igjen til kveldskos, men akk, da oppdaget jeg at kaken ikke er ferdigstekt. Hva gjør jeg? De ligger I fryseren nå. Skal jeg ettersteke etter tining når jeg tar de opp? Hvordan går det da med melisen?
Takknemlig for svar.
Må bare få si at jeg tilfeldigvis oppdaget siden din først på onsdag denne uken, da jeg uventet kom I bakehumør, noe som er sjelden. Bakte Sarah Bernahrd på torsadg kveld og hadde med til kaffekos på jobben fredag. Gjett om det gjorde lykke? Så nå er siden din godt informert på jobben min, inkl. et meget godt omdømme av tipsene dine. De er til uvurdelig hjelp for oss uproffe.
Hilsen Brit Ida

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.