 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei Brit Ida,
Hm, skulle ønske jeg hadde et vidundertips til deg... Nå som du har satt dem i fryseren ville jeg ventet til dagen du skal bruke dem. Da tiner du dem i romtemperatur og ettersteker dem. Melisen vil smelte da, så du får gi dem et nytt lag etter at du har etterstekt dem. Eneste konsekvens jeg kan tenke meg at dine kaker vel blir litt søtere siden de får dobbelt lag melisdryss og kanskje litt mer klissete overflate. Men det er jo digg :-) Burde uansett ikke være noe problem. Dessuten vil kakene dine smake som nystekte når du serverer dem, og det er jo et pluss. Bare pass på at du ikke oversteker dem nå i andre runde, så de blir for tørre. Håper det blir vellykket :-)