
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Brit Ida,
Hm, skulle ønske jeg hadde et vidundertips til deg... Nå som du har satt dem i fryseren ville jeg ventet til dagen du skal bruke dem. Da tiner du dem i romtemperatur og ettersteker dem. Melisen vil smelte da, så du får gi dem et nytt lag etter at du har etterstekt dem. Eneste konsekvens jeg kan tenke meg at dine kaker vel blir litt søtere siden de får dobbelt lag melisdryss og kanskje litt mer klissete overflate. Men det er jo digg :-) Burde uansett ikke være noe problem. Dessuten vil kakene dine smake som nystekte når du serverer dem, og det er jo et pluss. Bare pass på at du ikke oversteker dem nå i andre runde, så de blir for tørre. Håper det blir vellykket :-)