 
									  
				
				
			Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Du må bruker bakepapir i bunnen av langpannen, Heidi. Gjorde du det? Så kan du enten hvelve kaken ut av langpannen og dra av bakepapiret. Eller du kan dekke kaken med sjokoladekrem og glasur mens den er i langpannen. Du må da dele kaken i firkanter og løfte kakestykkene ut av pannen med en stekespade (du skraper ett og ett kakestykket av bakepapiret med stekespaden). Glad du syntes kaken var super god på smak:-) Helt enig!