
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hvis glasuren knudrer seg, har sjokoladen blitt for varm. Jeg smelter først smøret i kjelen. Så har jeg i oppdelt sjokolade og tar kjelen av platen. Sjokoladen smelter da i det varme smøret, så rører jeg glasuren jevn etter en stund. Du kan også smelte smør og sjokolade over vannbad hvis du vil være sikrere på at det går bra. Da blir varmen indirekte, og sjokoladen vil ikke knudre seg (men pass så det ikke kommer vanndamp i sjokoladen, for da vil den knudre seg da også). Jeg pleier ikke å bruke vannbad, men passer på at sjokoladen ikke får for sterk varme. Prøv igjen, May :-)