Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hvis glasuren knudrer seg, har sjokoladen blitt for varm. Jeg smelter først smøret i kjelen. Så har jeg i oppdelt sjokolade og tar kjelen av platen. Sjokoladen smelter da i det varme smøret, så rører jeg glasuren jevn etter en stund. Du kan også smelte smør og sjokolade over vannbad hvis du vil være sikrere på at det går bra. Da blir varmen indirekte, og sjokoladen vil ikke knudre seg (men pass så det ikke kommer vanndamp i sjokoladen, for da vil den knudre seg da også). Jeg pleier ikke å bruke vannbad, men passer på at sjokoladen ikke får for sterk varme. Prøv igjen, May :-)