Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hadde en form på ca. 39 x 35 cm. Satte kaka med sjokoladekrem kaldt en hel natt (ca. 1 grad). Å få er sjokoladeglasuren var ingen spøk. Den rakk bare til halve kaka, siden det var vanskelig å jevne den utover. Glasuren "slipper" bare taket i sjokoladekremen hele tiden. Så nå har jeg en halv Sarah Bernhard med et tykt og ujevnt lag med sjokoladeglasur, og halve kaka uten. Jeg får forsøke å finne en oppskrift på en annen slags sjokoladeglasur for resten av kaka.