Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei du!
Himmel så lenge jeg har lett etter enn oppskriften, og Plutselig så hadde du den! :D
Har lagd den noen ganger nå, med ulik vri og den blir like god hver gan.
Lagde denne nå i helga også - SUKSESS!!!
Vil bare dele med dere andre at denne kaka er definitivt best "dagen etter", eller etter frysing.
Jeg har servert den "fersk-lagd samme dag" et par ganger, men får ikke like mye jubel da.. :/ rare greier. Men om jeg lar kaka/bitene stå i kjøleskap til dagen etter, eller den har vært fryst, så snauer gjestene fatet på få minutter! :D
Takk for oppskriften nok en gang. Påska nermer seg, og da blir det kake da oxo gitt :)
Hilsen Gunhild :D