
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei du!
Himmel så lenge jeg har lett etter enn oppskriften, og Plutselig så hadde du den! :D
Har lagd den noen ganger nå, med ulik vri og den blir like god hver gan.
Lagde denne nå i helga også - SUKSESS!!!
Vil bare dele med dere andre at denne kaka er definitivt best "dagen etter", eller etter frysing.
Jeg har servert den "fersk-lagd samme dag" et par ganger, men får ikke like mye jubel da.. :/ rare greier. Men om jeg lar kaka/bitene stå i kjøleskap til dagen etter, eller den har vært fryst, så snauer gjestene fatet på få minutter! :D
Takk for oppskriften nok en gang. Påska nermer seg, og da blir det kake da oxo gitt :)
Hilsen Gunhild :D