
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei. Har veldig lyst å prøve denne til konfirmasjon,og jeg tenker å lage den noen uker i forveien og fryse den. Bør jeg dele den i stykker før den fryses? Holder det da å legge den i tett boks før jeg fryser den,eller må den pakkes inn på annen måte? Jeg har ikke mandelkvern eller foodprosessor,men har kjøpt ferdig mandelmel.Det er lyst på farge, så jeg regner med at mandlene er skoldet...går det greit?