 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei. Har veldig lyst å prøve denne til konfirmasjon,og jeg tenker å lage den noen uker i forveien og fryse den. Bør jeg dele den i stykker før den fryses? Holder det da å legge den i tett boks før jeg fryser den,eller må den pakkes inn på annen måte? Jeg har ikke mandelkvern eller foodprosessor,men har kjøpt ferdig mandelmel.Det er lyst på farge, så jeg regner med at mandlene er skoldet...går det greit?