Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei. Har bakt og avkjølt bunnen på benken. Da bunnen var helt avkjølt tok jeg tak i bakepapiret for å flytte denne til kjøleskapet. Da slo det sprekker i bunnen. Er dette i orden? Tok tilslutt hele langpannen i kjøleskapet. Nå er jeg redd for at kaken blir helt mislykket pga de sprekkene og at det blir umulig å få kaken ut av langpannen uten at den går i stykker. Noen som har hatt lignende problem?