Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Kristine.
Jeg er ofte inne på siden din for å finne noe godt å lage. Det er en flott og oversiktlig side du har. Det jeg sitter og ser på nå er kaker å lage til konfirmasjon siste helgen i april. Det er en liten stund til, men mye skal ordnes i stand til en slik dag. Jeg tenkte at det må vel kunne gå an å bake noe snart og fryse ned. Kan jeg bake Sara Bernhard og Snickerskaken (begge langpanne) nå og fryse ned. Eller er det for tidlig?. Blir det harskt på to måneder? Ser at det en til som lurer på hvor lenge den kan være i fryseren. På forhånd takk for svar.