Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Den sjokokadeglasuren får jeg ikke til. Har forsøkt 3 ganger nå, med smør og sjokolade. Sjokoladen klumper seg som et sjokoladepålegg med en gang smøret blandes i,og skal den være tyntflytende nok til å smøre på, så er den for varm slik at kremen smelter. Har prøvd både med Melange og Oliviero. Smeltet hver for seg, og smeltet smør i sjokolade. Ingenting går. Nå blir det sjokolade og delfiafett istedet....