Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Fantastisk god konfektkake som har blitt en tradisjon å bake hver jul. Overgår alt av tørre julekaker og lett å lage. Særlig når man bruker foodprosessor og hakker mandlene, og vi syns det er veldig godt når de ikke blir for finmalt. Bruker 50 gr ekstra kokesjokolade i topp kremen. Blir ikke kornete når jeg smelter smøret først på laveste temp på kokeplaten og brekker opp sjokladen og rører den inn på samme temp. Lurt å skjære opp rutene når kaken har fått stått litt på benken slik at ikke glasuren brekker .Et tips til å jevne ut alle lagene er å bruke en kakespade. Tusen takk for den flotte siden din.