Add new comment

Hei!

Jeg har bakt disse nydelige cupcakes'a mange ganger, men flere ganger de siste gangene har kremen blitt helt mislykka, enda jeg gjør det på samme måte som jeg alltid har gjort. Jeg har smeltet karamellene i fløten både dagen før og samme dagen, og så lenge den har vært avkjølt, så har det gått bra. Det som har skjedd flere ganger nå, er at når jeg pisker kremen, så vil den rett og slett ikke piskes! Jeg pisker lenge og med høy hastighet, og den er like tynn, helt til den skiller seg.. Dette er så kjedelig, for den kremen er bare SÅ digg!! Vi fant på en reserveløsning ved å piske ny kremfløte med sukker og litt karamellsaus isteden, det blei også godt, men det er jo ikke det samme..
Har du opplevd dette noen gang? Noen foreslo at kanskje det hadde noe med karamellene å gjøre, for jeg bruker alltid Tine kremfløte, det er det ingen tvil om, men jeg har kjøpt karamellene på forskjellige matbutikker. Har selvfølgelig ikke registrert hvilke ganger det ikke har gått å piske og hvor jeg da har kjøpt karameller.. Men jeg trodde for så vidt at karameller fra matbutikken var karameller fra matbutikken. Det eneste jeg har registrert, er at noen ganger er karamellene hardere enn andre, men det har vel bare noe med ferskhet å gjøre vil jeg tru. I oppskrifta står det "vaniljefudge" i parentes om karamellene, det skal jeg ikke si sikkert at det har stått om de jeg har kjøpt i godtediskene, kan det ha noe å si?

Hilsen bakeglade Heidi :-)

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.