
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei!
Jeg har bakt disse nydelige cupcakes'a mange ganger, men flere ganger de siste gangene har kremen blitt helt mislykka, enda jeg gjør det på samme måte som jeg alltid har gjort. Jeg har smeltet karamellene i fløten både dagen før og samme dagen, og så lenge den har vært avkjølt, så har det gått bra. Det som har skjedd flere ganger nå, er at når jeg pisker kremen, så vil den rett og slett ikke piskes! Jeg pisker lenge og med høy hastighet, og den er like tynn, helt til den skiller seg.. Dette er så kjedelig, for den kremen er bare SÅ digg!! Vi fant på en reserveløsning ved å piske ny kremfløte med sukker og litt karamellsaus isteden, det blei også godt, men det er jo ikke det samme..
Har du opplevd dette noen gang? Noen foreslo at kanskje det hadde noe med karamellene å gjøre, for jeg bruker alltid Tine kremfløte, det er det ingen tvil om, men jeg har kjøpt karamellene på forskjellige matbutikker. Har selvfølgelig ikke registrert hvilke ganger det ikke har gått å piske og hvor jeg da har kjøpt karameller.. Men jeg trodde for så vidt at karameller fra matbutikken var karameller fra matbutikken. Det eneste jeg har registrert, er at noen ganger er karamellene hardere enn andre, men det har vel bare noe med ferskhet å gjøre vil jeg tru. I oppskrifta står det "vaniljefudge" i parentes om karamellene, det skal jeg ikke si sikkert at det har stått om de jeg har kjøpt i godtediskene, kan det ha noe å si?
Hilsen bakeglade Heidi :-)