
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei. Er midt i bakeprosessen hær. Ser enkelte er litt bekymret for bruk av mye sjokolade. Det er fult mulig å bruke en litt rimeligere sjokolade, og heller tilsette litt kakao,for å få opp prosenten. Samt den må nokk steke litt lengre vil tippe ca 45 min på 175 grader. (Varmluft anbefales vis du steker flere i slengen). Kommer også til å bytte ut sjokolade kremen med en litt enklere glasur. Da denne kaken er en bombe i seg selv, og saftig og fin. Eventuelt bytte ut ene laget med aprikossylte, for å få en litt friskere versjon. ( lignende sacher førte ) får forresten nokk røre til 4 bunner. Så blir muligens 2 kaker med et lag inni..