 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei. Er midt i bakeprosessen hær. Ser enkelte er litt bekymret for bruk av mye sjokolade. Det er fult mulig å bruke en litt rimeligere sjokolade, og heller tilsette litt kakao,for å få opp prosenten. Samt den må nokk steke litt lengre vil tippe ca 45 min på 175 grader. (Varmluft anbefales vis du steker flere i slengen). Kommer også til å bytte ut sjokolade kremen med en litt enklere glasur. Da denne kaken er en bombe i seg selv, og saftig og fin. Eventuelt bytte ut ene laget med aprikossylte, for å få en litt friskere versjon. ( lignende sacher førte ) får forresten nokk røre til 4 bunner. Så blir muligens 2 kaker med et lag inni..