Add new comment

Prøvde å lage denne kaka da svigers plutselig meldte at de ville komme på besøk. Fulgte oppskriften til punkt og prikke, og etter 15 min i ovnen var det rett før den ville blitt brent på toppen. Lot den avkjøles en stund på rist før jeg dro kaka med bakepapiret over på et fat og satte i kjøleskapet. Da vi skulle spise holdt kaka omtrent romtemperatur. Men det var helt krise, for den var fullstendig rå inni! Det var umulig å skjære stykker av den, og jeg måtte hente en skje for å hjelpe til med å få kake fra fat til asjett. Alle tok pliktskyldigst litt kake, men ingen forsynte seg to ganger så mesteparten gikk rett i søpla. Hvis jeg bare har et kvarter neste gang jeg får gjester kjører jeg på butikken og kjøper en pakke kjeks. Det tar akkurat 15 minutter...

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.