
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Marthe, synd at det gikk som det gikk. Jeg ser at jeg kunne vært enda mer presis i mine beskrivelser når det gjelder avkjølingsprosessen, selv om jeg jo har skrevet tydelig i tipsfeltet at kaken er klissete før den er avkjølt. Jeg skal korrigere teksten nå så dette kommer enda tydeligere frem.
Du har nok gjort alt riktig, bortsett fra at kaken ikke skal tas ut av formen før avkjøling. Jeg setter hele kakeformen i kjøleskapet og slik skal den stå til kaken er fast nok til at den kan skjæres i stykker. Har man ikke tid til å vente, setter man formen med den stekte kaken i fryseren til kaken er fast nok til å kunne skjæres i stykker.
Tittelen på kaken henspeiler på tiden det tar å lage kaken, ikke inklusive avkjølingstiden. Du burde gi kaken en ny sjanse ved en annen anledning, for den er utrolig god og rask å lage.