Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Marthe, synd at det gikk som det gikk. Jeg ser at jeg kunne vært enda mer presis i mine beskrivelser når det gjelder avkjølingsprosessen, selv om jeg jo har skrevet tydelig i tipsfeltet at kaken er klissete før den er avkjølt. Jeg skal korrigere teksten nå så dette kommer enda tydeligere frem.
Du har nok gjort alt riktig, bortsett fra at kaken ikke skal tas ut av formen før avkjøling. Jeg setter hele kakeformen i kjøleskapet og slik skal den stå til kaken er fast nok til at den kan skjæres i stykker. Har man ikke tid til å vente, setter man formen med den stekte kaken i fryseren til kaken er fast nok til å kunne skjæres i stykker.
Tittelen på kaken henspeiler på tiden det tar å lage kaken, ikke inklusive avkjølingstiden. Du burde gi kaken en ny sjanse ved en annen anledning, for den er utrolig god og rask å lage.