Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg rakk ikke å svare deg i tide, Johanne, beklager det. Supertravelt for tiden med innspurt i prosjektet med å lage jubileumsboken:) Dette er en veldig holdbar kake, så det burde gå fint å oppbevare den i 2-3 dager i kjøleskapet før servering. Den gule kremen blir kanskje littegrann tørrere på overflaten, men det hjelper å pakke kaken inn i plast. Håper konfirmasjonen ble vellykket:)