 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dere som lurer på riktig mengde vann: ja, det er riktig med 2 ss kokende vann. Bare følg oppskriften og den blir helt perfekt! (Husk å piske eggedosisen lenge nok) :) Jeg lagde denne for 3. gang i dag.
Det vi imidlertid avdekket i dag, er at det faktisk er "feil" å bruke hele egg; man skal kun bruke plommene; da blir det "ekte" Dronning Maud, som min Haugesunds-svigerfamilie har laget i alle år.
Denne med hele egg ble også godkjent av dem ;-), men er ikke fullt så smakfull og mektig som den originale. Så da blir det jo en smakssak hva man foretrekker :)