 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har lagt denne mange ganger. Følger oppskriften nøyaktig og resultatet blir alltid bra. Ser det er mange som tviler vedrørende gelatinen. Følg oppskriften! Bløtlegg i kaldt vann. Trenger ikke mye, bare nok til at gelatinen dekkes. Jeg bruker en dyp barnetallerken. Har sett at det i andre oppskrifter skal brukes mer vann når gelatinen skal røres ut. Tull og tøys, 2 ss er nok. Ha gelatinen i en kopp, ta oppi kokende vann og rør raskt med en gaffel med en gang og fortsett med det i ca 1 min. Får alltid en perfekt dronning maud uten klumper. Takl for kjempe god oppskrift!