Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jordbærene + syltetøyet skal smeltet i sammen i en kjele på middels varme,det skal ikke tines først - Det var jaffal sånn jeg gjorde d:) Jeg trur du kan ta å legge d på ett fat,men ett fat der kakeringen passer oppi... Å ett lite tips: For å få en fin å rund kant legger man bakepair rundt formen å når kaken er ferdig stivnet løsner man på formen å drar av papiret så ligger rundt :) Da slepper man at noe "henger" ijen...