
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jordbærene + syltetøyet skal smeltet i sammen i en kjele på middels varme,det skal ikke tines først - Det var jaffal sånn jeg gjorde d:) Jeg trur du kan ta å legge d på ett fat,men ett fat der kakeringen passer oppi... Å ett lite tips: For å få en fin å rund kant legger man bakepair rundt formen å når kaken er ferdig stivnet løsner man på formen å drar av papiret så ligger rundt :) Da slepper man at noe "henger" ijen...