Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Sist jeg laget ostekake brukte jeg en kakering direkte på fat. Jeg helte ostefromasjen i formen rett etter at jeg laget den, noe som resulterte i at det fløt overalt utover fatet. Et voldsomt gris! Derfor bør en virkelig være sikker på at en har presset kjeksmassen godt ut i kantene. Også, dersom formen "rugler" litt på fatet anbefaler jeg å putte fromasjen inn i kjøleskapet en liten stund før man heller den i formen. Da blir den littegrann tykkere og renner ikke utover:)