Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei. Har laget denne mange ganger, er alltid like god. Imidlertid begynte jeg å bake den uten å ha nok epler i hus, i fjor en gang. Fant da en pk frosne blåbær (400 gr), halvtinte de, og rørte de forsiktig inn i deigen for hånd. Smurte deigen ut i langpannen, ståkk mange hull med slikkepotten. Toppet selvsagt med vaniljekrem, som sank inn i kaken under steking, som den gjør i eplekaken.
Blåbærkaken er nå blitt en like stor klassiker som eplekaken her i hus!